Пловдив, Околовръстен път
0897 092071, 0897 092079
alexandra04eood@gmail.com

ПВЦ дограма

Фирма за производство на ПВЦ дограма

дограма-трокал-пвц

ТROCAL е пионер в прозоречния бранш. Преди повече от 50 години той разработи първия серийно произведен PVC прозорец. Днес ТROCAL има в своя профилен асортимент разнообразни системи за прозорци, входни врати, плъзгане и слънцезащита.

Нови технологии и елегантен дизайн са отличителните белези на TROCAL, с които той  непрекъснато чертае насоките на развитие. Голямата преднина на TROCAL по отношение на опит и технология намира своя израз във всички области – независимо дали става дума за системи за прозорци, входни врати или плъзгане. Множество ключови постижения обединяват отлични технически характеристики и оптимизирани стойности на топло- и шумоизолация, пространство за големи прозоречни повърхности и елегантен дизайн. ПВЦ дограмата на TROCAL отговаря на актуалните и бъдещи изисквания на качествената архитектура.

дограма-вивапласт-пвц

ФИРМА “ВИАС” ЕООД със седалище град Шумен откри първата в Северна България фабрика за производство на ПВЦ профили. Фирмата е 100% частно дружество.
Предприятието е изградено в рамките на шест месеца взаимно с австрийски конструктори и инженери.

Профилът VIVA Plast произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен и конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм.

За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие – така наречените “POWER TOOLS”.

Персоналът на фирма “ВИАС” завърши успешно своето обучение в института на фирма “Greiner Extrusionstechnik”. Внедряването, пускането и контролът в предприятието се извършва от австрийски инженери.

дограма-профилинк-лого

Фирма PROFILINK е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта, ние използваме най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Този факт ни дава увереност да твърдим, че всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество.

PROFILINK постоянно обновява и развива своите фирмени елементи. Така сме винаги добре подготвени за всички предизвикателства – от последната технология в производството до най-модерните тенденции на пазара.

Чрез благонадежност, доверие и съдействие ние изграждаме основата на нашия успех, а това е именно партньорството. Така ние и нашите партньори заедно се движим напред. Защото само чрез коректно и дългосрочно сътрудничество може да се породи истинският успех с тенденцията за растеж.

Фирма за производство на ПВЦ и Алуминиева дограма